CSCAE – LA MEJOR VERSIÓN

LA MILLOR VERSIÓ

L’habitatge és un dels espais més importants de la nostra vida i una peça fonamental per al benestar. És el lloc on passem més temps: allà on residim, l’espai que compartim amb familiars i amics i, moltes vegades, el lloc on treballem.
Ens proporciona confort, habitabilitat, salut i seguretat, i és l’escenari propici per al nostre desenvolupament personal, social i econòmic. Per això, si el cuidem i el mantenim en les millors condicions possibles, tenim cura del que ens importa més.
Amb tot, sabies que més del 80 % dels habitatges i edificis necessiten millorar l’eficiència energètica i les condicions d’accessibilitat, habitabilitat, salut i confort?
Ara et pots beneficiar d’ajuts i deduccions de fins al 80 % dels costos per rehabilitar casa teva o la teva comunitat.
Descobreix com aquí!

LA MILLOR VERSIÓ
DE CASA TEVA

Vols que casa teva sigui + saludable, + confortable i amb costos energètics baixos?
Ara ho tens fàcil.
Posa fil a l’agulla i reforma casa teva.

LA MILLOR VERSIÓ
DEL TEU EDIFICI

Estàs cansat que a la teva comunitat hi hagi derrames contínues o que el preu de la calefacció sigui tan car?
No esperis més.
T’ajudem a rehabilitar el teu edifici.

QUINS AJUTS HI HA? ​

Coneixes els ajuts existents per fer reformes?
Particulars i comunitats de veïns podeu aprofitar els ajuts públics disponibles per rehabilitar habitatges i edificis. A més, els ajuts no tributen a la renda i et pots desgravar les obres.
Aprofita el moment!
Aconsegueix que el teu espai sigui més sostenible i eficient, i redueix les despeses en energia!
T’ho posem fàcil!

QUI ET POT ACOMPANYAR

Sabem que casa teva i el teu edifici són molt importants per a tu. Per això, és essencial comptar amb els millors professionals. Un arquitecte o arquitecta t’ajudarà a identificar les necessitats de casa teva i a treure’n tot el potencial.
Avaluarà les actuacions possibles, t’assessorarà amb un programa d’intervenció individualitzat i assequible per optimitzar recursos i fer que les millores durin més. Així mateix, s’ocuparà de la gestió integral perquè et beneficiïs de tots els ajuts i les desgravacions que tens a disposició.
Troba el teu professional de confiança a través de les oficines de suport a la rehabilitació dels col·legis d’arquitectes. Localitza l’oficina més pròxima al mapa!
Aquesta xarxa d’oficines canalitza tota la informació i els procediments existents.